15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Εμείς οι Αργεντίνοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται”: Συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό από την πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρσνερ

Ημερομηνία:

Με την… ψυχή της πανηγύρισε η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρσνερ την επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Με την… ψυχή της πανηγύρισε η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρσνερ την επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Η πρώτη κυρία της χώρας της Λατινικής Αμερικής με ανάρτησή της στο Twitter, χαρακτήρισε «ξεκάθαρη νίκη για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια» την επικράτηση του «Όχι» στο χθεσινό δημοψήφισμα.

«Οι Έλληνες πολίτες είπαν ΟΧΙ στους εξωπραγματικούς και ταπεινωτικούς όρους που τους επιβάλλονταν για την αναδιάρθρωση του εξωτερικού χρέους τους», τόνισε η πρόεδρος της Αργεντινής. «Εμείς οι Αργεντίνοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Ελπίζουμε η Ευρώπη και οι ηγέτες της να κατανοήσουν το μήνυμα της κάλπης. Κανείς δεν μπορεί να αναγκαστεί να υπογράψει τη θανατική του καταδίκη», πρόσθεσε.

 Untitled Untitled2 Untitled3

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...