16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εμπλοκή Κρητικού στη δολοφονία της Πάτρας

Ημερομηνία:

Πιάστηκαν οι πραγματικοί δολοφόνοι της Ρεγγίνας Παπανδρέου – Είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν την Κωνσταντίνα Κουλούρη – Κρητικός ένας από τους δολοφόνους –  Αθώο το ζευγάρι που είχε προφυλακιστεί βάση ενδείξεων

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Δραματική ανατροπή στην υπόθεση  δολοφονίας της 82χρονης  συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας  Παπανδρέου η οποία είχε σφαγιαστεί μέσα στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου τον Ιούνιο του ‘12

Δράστες είναι ένα ζευγάρι το οποίο ήταν και οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας των προφυλακισθέντων (ενός άντρα και μας γυναίκας τοξικομανών).

Δράστης της δολοφονίας μετά την ταυτοποίηση DNA και την ομολογία είναι ένας άντρας με επώνυμο Κουτρουμπάνος που κρατείται και  μια γυναίκα με επώνυμο Θωμά η οποία κατάγεται από την Κρήτη.

Οι δύο είχαν δώσει τα κοσμήματα στο ζευγάρι στου οποίου την κατοχή μετά από λίγες ημέρες βρέθηκαν, με αποτέλεσμα βάση ενδείξεων να ενοχοποιηθούν και προφυλακιστούν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στον εντοπισμό των πραγματικών δολοφόνων Παπανδρέου μέσα από την διαλεύκανση της δολοφονίας της 84χρονης Κων. Κουλούρη που έγινε  στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Σμύρνης  το Νοέμβριο του ’12 καθώς είναι οι ίδιοι δράστες και εντοπίστηκαν μέσα από την ταυτοποίηση DNA.

H διαλεύκανση στη δολοφονία της Κων. Κουλούρη ήταν ο προπομπός για να «βγεί» και η δολοφονία της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...