19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: 25% κάτω ο τζίρος στα καταστήματα τον Μάρτη – “Μόνη ελπίδα η τουριστική σαιζόν”

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων αναφέρεται στη μεγάλη πτώση στον τζίρο που φτάνει το 25% μέσα στον Μάρτη. Η μόνη ελπίδα πλέον η τουριστικά σαιζόν, λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διενέργησε την τηλεφωνική έρευνα σχετικά με τον τζίρο των καταστημάτων όσο αφορά το Μάρτιο του 2019 σε σύγκριση με το περσινό έτος σε δείγμα 40 επιχειρήσεων-μελών μας.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν πτωτικό κατά 25%. Δυστυχώς η πραγματική εικόνα της αγοράς εξακολουθεί να είναι αρνητική και παρ’ όλη την προσπάθεια που έγινε στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που πραγματοποιήθηκαν 1-15 Μαρτίου.

Ως Εμπορικός σύλλογος έχουμε επανειλημμένως τονίσει πως η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων δεν οδηγεί σε ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας δηλαδή των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Μόνη μας ελπίδα πλέον η τουριστική σαιζόν και καλούμε όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους ώστε τα Χανιά φέτος να ενισχυθούν τουριστικά ώστε να παραμείνουν ζωντανές και οι τοπικές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...