13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εμφύλιος στον Ant1 για τον Στάθη Στιβακτάκη – Απειλές δέχθηκε ο κρητικός αγρότης

Ημερομηνία:

«Αυτό το παιδί δεν ήρθε στην Αθήνα για πασαρέλα, αλλά για να απεργήσει» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης – Τι απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα που χαρακτήρισε τον μελισσοκόμο από την Κρήτη «αμόρφωτο» «ψωνισμένο» και «γραφικό»

«Αυτό το παιδί δεν ήρθε στην Αθήνα για πασαρέλα, αλλά για να απεργήσει» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης για τον 25χρονο Στάθη Στιβακτάκη, τον μελισσοκόμο από την Κρήτη που «τρέλανε» πολλούς με την λεβεντιά του.

Ο Στάθης Στιβακτάκης ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» του Ant1 το βράδυ της Δευτέρας και έδωσε στον Θέμο Αναστασιάδη μια συνέντευξη από καρδιάς.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, στην εκπομπή του Ant1 «Πρω1νό», ο Γιώργος Λιάγκας, εξαπέλυσε επίθεση στον 25χρονο μελισσοκόμο και τον χαρακτήρισε, «αμόρφωτο», «γραφικό» και «ψωνισμένο».

Το βράδυ της Τρίτης ο Θέμος Αναστασιάδης απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα.

«Αν είναι κάτι που πραγματικά απεχθάνομαι και εγώ  δεν το έχω κάνει ποτέ τόσα χρόνια στην τηλεόραση, είναι να απαντάω στο τι είπε ο ένας και στο τι είπε ο άλλος….Όμως έγινε μία μεγάλη προσβολή, μία φοβερή απρέπεια, στον άνθρωπο που είχαμε καλεσμένο χτες, στον  Στάθη, το παιδί από την Κρήτη, που το θαύμασε όλη η Ελλάδα, άλλος για τη λεβεντιά, άλλος για την ομορφιά του, άλλος γιατί του φάνηκε περίεργος, πάντως το παιδί δεν προκάλεσε κανέναν. Και βγήκαν και του είπαν -δυστυχώς από εδώ από τον ΑΝΤ1- πράγματα που νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω. Όχι για να ξεκινήσω αντεγκλήσεις αλλά για να μπουν ορισμένα ζητήματα στη θέση τους. Αυτό το παιδί δεν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει show, ούτε πασαρέλα, ούτε δηλώσεις, Ήρθε στην Αθήνα για να απεργήσει για τα αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων για τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχετικά. Ήρθε για να απεργήσει.

Δεν ήρθε για να φωτογραφηθεί», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης στην κάμερα της εκπομπής «ΟΛΑ Πρώτη Φορά».

Και συνέχισε: «Γι’ αυτό στενόχωρήθηκα δύο φορές, όταν άκουσα τον φίλο μου – και το λέω ειλικρινά- τον Γιώργο Λιάγκα, να λέει ότι είναι ένα αμόρφωτο παιδί, το οποίο δεν πρέπει να βγαίνει στην τηλεόραση. Αυτά ειπώθηκαν χτες στον ANT1»

Στη συνέχεια, έπαιξε το απόσπασμα με τα επίμαχα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον Κρητικό που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών.

«Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να πιστέψω ότι ο Γιώργος, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ σαν παιδί, είναι και αυτός ένα λαϊκό παιδί, μορφωμένος, βγήκε να πει για τον Στάθη αυτές τις κουβέντες. Κατ’ αρχήν Γιώργο μου, ποιοι είμαστε εμείς για να αποφασίσουμε ποιος θα βγει και ποιος δε θα βγει στο γυαλί; Τι είμαστε, τροχονόμοι; Έχουμε καμία επιτροπή λογοκρισίας; Έχουμε καμία χούντα που δεν την ξέρουμε; Κατά δεύτερο τι ήταν αυτό το βαρύ, το “αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Και τι σημαίνει ”αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση;  Και από αυτά που είπε αυτός ο άνθρωπος, εσύ κατάλαβες ότι είναι αμόρφωτος; Δεν ξέρω μήπως δεν είδες την εκπομπή, γιατί αν άκουγες αυτά που είπε, έλα μετά να μου πεις πόσοι μορφωμένοι θα τα έλεγαν…», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμος Αναστασιάδης.

Στο σημείο αυτό, προβλήθηκαν τα συγκινητικά λόγια του Στάθη Στιβακτάκη.

«’Oλοι οι Έλληνες να ξεσηκωθούν γιατί δεν πάει άλλο πλέον! Να ξεσηκωθούν όλοι! Πάνε να μας υποτιμήσουν, να μας βγάλουν από τον τόπο μας! Όλοι θέλουν να πάρουν τον αέρα. Θέλουν να πάρουν τον τόπο. Και τη γη. Και αυτό που παράγουμε! Την Ελλάδα δεν μπόρεσαν να την πάρουν με τον ντουφέκι και την παίρνουν με το χρήμα! Κάθε μέρα την πουλούν!», ήταν τα λόγια του 25χρονου Κρητικού.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=9IIbiwJtWII”]

Ο Θέμος Αναστασιάδης έκλεισε λέγοντας: «Αυτά είπε Γιώργο μου, ο ”αμόρφωτος”, ο ”ψωνισμένος”. Μακάρι Γιώργο μου να ήταν όλοι ‘αμόρφωτοι” και ”ψωνισμένοι”, όπως είπες εσύ από λάθος για τον Στάθη. Αν στο μέλλον αυτό το παιδί ψωνιστεί, ποιος θα φταίει; Μήπως θα φταίνε όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν χθες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που τον παρακαλούσαν, είχαν πέσει στα πόδια του και ο άνθρωπος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ξέρεις ότι κάποιοι από αυτούς τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν; Ξέρεις ότι του έλεγαν ότι αν δεν βγεις στην τάδε εκπομπή, όπως βγήκες στο ”ΌΛΑ” θα βγούμε εμείς την άλλη μέρα στην δική μας εκπομπή και θα σε “θάψουμε”; Δεν στα είχαν πει αυτά; Μπορεί να μην τα άκουσες! Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Πιστεύω όμως, ότι αυτό που είπε, ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Νομίζω ότι οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο. Από το ίδιο το παιδί. Από τους αμόρφωτους σε εισαγωγικά και να εξηγήσει ότι δεν ήταν αυτό που ήθελε να πει».

"google ad"

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ