14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ενημέρωση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας

Ημερομηνία:

Η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται ‘βίωμα’- πράξη στα σχολεία της Κρήτης σε χιλιάδες μαθητές με την διοργάνωση δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης, που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Euronet 50/50max ‘ξεκλειδώνουμε’ τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας σε σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια”.Για το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Euronet 50/50max’, η Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιεί ση,ερα και αύριο αντίστοιχα δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Ηράκλειο (Επιμελητήριο 6 το απόγευμα αίθουσα Καστελάκη) και Χανιά (11 το πρωί αίθουσα Τεχνικού Επιμελητηρίου-Τμήμα Δυτικής Κρήτης), με την συμμετοχή φορέων της εκπαίδευσης και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το νέο Πρόγραμμα ‘Euronet 50/50 max’ στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 13 χώρες της Ευρώπης μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, έχει ως στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας σε 100 σχολεία καθώς και σε 6 ακόμη δημόσια κτίρια στην Κρήτη, μέσω της αλλαγής της καθημερινής συμπεριφοράς των χρηστών τους.

Αποτελεί συνέχεια, εξέλιξη και επέκταση του επιτυχημένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Euronet 50/50 – Για την εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία το οποίο ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2012 από την Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή τεσσάρων σχολείων από την Κρήτη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ