17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ενθαρρυντικά μηνύματα βλέπει ο Αντώνης Μπαλωμενάκης στις επισκέψεις του σε Καράνου και Ασή Γωνιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Με αναρτήσεις, βίντεο και φωτογραφικό υλικό ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης παρουσιάζει τον προεκλογικό αγώνα του.

Εκδήλωση Καράνου

Εκδήλωση στα Καράνου, πριν από το καθιερωμένο γλέντι της γιορτής κερασιού με παρουσία και του Γιώργου Σταθάκη. Αφιερωμένη στην αγρότισσα Μάνα.

Ευκαιρία για αναστοχασμό πάνω στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της γυναίκας στην Ύπαιθρο. Αναφορά στο σύντομο χαιρετισμό στα βήματα που έγιναν και που μπορούν να γίνουν, μέσα από γυναικεία παραγωγική δραστηριότητα στα πλαίσια συνεταιριστικών κινήσεων.

Ένας τομέας όπου ο σύλλογος Γυναικών Καράνου έχει μακρά παράδοση και πολλές δυνατότητες.

Ασή Γωνιά

Πολύ ενθαρρυντική η υποδοχή που μας έγινε χθες βράδυ στην Ασή Γωνιά. Δεκάδες κάτοικοι άκουσαν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη για την “επόμενη μέρα”.

Τοποθέτηση μου ειδικά για τα ελληνοτουρκικά.

Η αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη διεθνή θέση της χώρας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την απόφαση-προειδοποίηση των ευρωπαϊκών χωρών προς την Τουρκία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ