25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ενισχύεται η διοικητική οργάνωση του Δήμου Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Σε υπογραφή σύμβασης προϋπολογισμού 50000 ευρώ και με τίτλο «Ενίσχυση Διοικητικής Οργάνωσης και Ενίσχυση Διαχειριστικής Επάρκειας του Δήμου Αποκορώνου για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων δράσεων» προχώρησε ο Δήμος Αποκόρωνα με αρμόδιο μελετητικό γραφείο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο.Κουκιανάκη, η σύμβαση έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στα πλαίσια του ΕΠ «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» 2007-2013 του ΕΣΠΑ, αφορά την παροχή υπηρεσιών και έχει διάρκεια (9) μήνες από την υπογραφή της, με δυνατότητα παράτασης έως και (3) μήνες χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Η σύμβαση καλύπτει τρία τμήματα:

α) παροχή υπηρεσιών συμβούλων τεχνικής υποστήριξης του τμήματος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αποκορώνου για την συμπλήρωση και ωρίμανση φακέλων οριστικής ένταξης και δημοπράτησης έργων που έχουν ενταχθεί σε Ε.Π. του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 είτε προγραμματίζονται να προταθούν για χρηματοδότηση στο τρέχον ή στο επόμενο ΕΣΠΑ ή εν γένει προγράμματα της ΕΕ,

β)τεχνική και διοικητική υποστήριξη του Δήμου σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη συμμετοχή του στην επόμενη προγραμματική περίοδο (ΕΣΠΑ 2014-2020) συγκεκριμένα στο σχεδιασμό και την κατάρτιση του αναπτυξιακού προγραμματισμού της περιόδου 2014 – 2020 περιλαμβανομένων και των υποχρεώσεων του δήμου που προκύπτουν από την προσχώρησή του στο Σύμφωνο των Δημάρχων,

γ) ανάπτυξη και εφαρμογή ενός ευέλικτου και αποτελεσματικού “Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Διαχειριστικής Επάρκειας” για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων από το Δήμο Αποκορώνου το οποίο θα καλύπτει όλα τα κρίσιμα τμήματα του Δήμου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη

«Οι ελληνικές θέσεις παραμένουν οι ίδιες που ίσχυαν διαχρονικά»....

“Η Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των λίγων;”- Εκδήλωση στα Χανιά από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της...