14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Εξι τουρίστες με κορωνοϊό σε ξενοδοχείο καραντίνας στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Εξι τουρίστες φιλοξενεί το ξενοδοχείο καραντίνας στο Ρέθυμνο σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε εκεί ένα ζευγάρι Τσέχων τουριστών. Κρούσματα σε Χανιά και Ηράκλειο προκαλούν ανησυχία.

Στο ίδιο ξενοδοχείο φιλοξενούνται ακόμα δύο τουρίστριες από την Ολλανδία, εκ των οποίων η μία έχει προσβληθεί από τον ιό και η δεύτερη πήγε μαζί της καθώς είχαν έρθει μαζί για διακοπές. Επίσης στο ίδιο κατάλυμα φιλοξενούνται και ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία που έχει διαγνωστεί θετικό μετά το τεστ που τους έγινε στο αεροδρόμιο. Οι συγκεκριμένοι πρόκειται να αναχωρήσουν την Τετάρτη για τη Ρουμανία καθώς λήγει η 15θήμερη καραντίνα για αυτούς.

Επίσης από το Ρέθυμνο αναχώρησε το προηγούμενο σαββατοκύριακο ακόμα ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία που πέρασαν όλες τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο καραντίνας καθώς το τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν είχε βγει θετικό.

Την Παρασκευή στην Κρήτη εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερα κρούσματα, τα δύο εκ των οποίων αφορούν άνδρες που εργάζονται ως πολιτικό προσωπικό στο Πολεμικό Ναυτικό και ως εκ τούτου έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτιση των επαφών τους ενώ τέθηκαν σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην μονάδα του Ναυτικού στα Χανιά.  Και οι δύο βρίσκονται σε κατ’ οίκον νοσηλεία καθώς δεν χρειάστηκε να παραμείνουν στο νοσοκομείο Χανίων.

Ακόμα δύο άνθρωποι, ένα ζευγάρι Ελλήνων ηλικιωμένων διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο Ηράκλειο. Και οι δύο είχαν έρθει πρόσφατα από την Αθήνα για διακοπές στην Κρήτη και διέμεναν σε οικισμό της Μεσαράς.

Στην περιοχή έχει προκληθεί ανησυχία καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν βρεθεί σε θρησκευτικό πανηγύρι στην περιοχή και είχαν έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο ενώ οι αρχές έχουν συστήσει τοπικά στον οικισμό τον κατ’ οίκον περιορισμό όλων των κατοίκων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιόρτασαν τα κούλουμα στους Αγίους Αποστόλους οι Χανιώτες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε  για ακόμη  μια χρονιά στην περιοχή...

Τραυματισμένος εντοπίστηκε 94χρονος στον Αποκόρωνα Χανίων – Κατήγγειλε κλοπή 700 ευρώ

Τραυματισμένος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από συντοπίτη του,...

Τραγωδία στα Τέμπη: Το Ευρωκοινοβούλιο «στριμώχνει» ασφυκτικά την κυβέρνηση

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της κυβέρνησης να μεταβιβάσει το σύνολο της...