15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εξονυχιστικός έλεγχος στις φυλακές της Αγιάς

Ημερομηνία:

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα περάσουν αυτό το διήμερο οι εγκαταστάσεις των νέων φυλακών της Αγιάς Χανίων.Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr κλιμάκιο της εταιρείας “ΘΕΜΙΣ” έχει έρθει από την Αθήνα, προκειμένου να γίνει η προσωρινή παράδοση και να διευθετηθούν οι λογαριασμοί αφού όμως, πρώτα διαπιστωθούν τυχόν εκκρεμότητες ή παραλείψεις.

Το κλιμάκιο της εταιρείας θα παραμείνει δυο μέρες, κατά τις οποίες οι επιβλέποντες μηχανικοί θα περάσουν από το μικροσκόπιό τους τις εγκαταστάσεις προκειμένου να “κλειδώσει” η σωστή παράδοση του έργου τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και επίπεδο ασφαλείας.

Ο έλεγχος από το κλιμάκιο των μηχανικών και των επιβλεπόντων θα είναι εξονυχιστικός. Από κόσκινο θα περάσει τόσο ο τρόπος κατασκευής όσο και το επίπεδο ασφαλείας που επιτυγχάνεται, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν παρατηρήσεις και προτάσεις για τη βελτίωση λεπτομερειών. Πάντως, προς το παρόν, δεν φαίνεται να τίθενται θέματα ασφαλείας σε επίπεδο εγκαταστάσεων.

Αυτό το διήμερο θα υπογραφεί η προσωρινή παράδοση του έργου από την κατασκευαστική εταιρεία που είχε αναλάβει την ανέγερση του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ για την οριστική παράδοση θα απαιτηθεί πολύ περισσότερος χρόνος.

Τώνια Λιοδάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ