24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Εξόφληση των οφειλών προς το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων ζητά ο Μ. Σκουλάκης

Ημερομηνία:

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για την εξόφληση των οφειλών του Υπουργείου προς το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων, προκειμένου να συνεχίσει το σημαντικό του έργο που καθημερινά επιτελεί, ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

“Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, από οικονομικής άποψης, καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα αυτού ανέρχονται στο ποσό των μόλις 9.521,91 €, το οποίο δεν διασφαλίζει ούτε κατ’ ελάχιστον την κάλυψη των διαφόρων λειτουργικών και άλλων αναγκών (π.χ. ΙΚΑ-ΦΜΥ), αλλά ούτε και την μισθοδοσία των εργαζομένων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο. Παράλληλα, το Υπουργείο, δεν έχει εξοφλήσει  – μέσω της ΚΕΔΕ – τις οφειλές του για  τα έτη 2010 έως 2012”, επισημαίνει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων.

“Δεδομένου λοιπόν, το πολύ σοβαρό έργο που επιτελούν τα κέντρα πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών, εφαρμόζοντας προγράμματα για την αποτροπή κάθε μορφής εξάρτησης και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των πολιτών, μέσα από την επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση και εκπαίδευσή τους, η τακτοποίηση των παραπάνω θεμάτων, κρίνεται αναγκαία”, καταλήγει ο κ. Σκουλάκης.
 Η εν λόγω επιστολή κοινοποιείται επίσης στον ΟΚΑΝΑ και στην ΚΕΔΕ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...