22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εξώδικα αστυνομικών στους αστυνομικούς διευθυντές για ωράρια και συνεχείς αλλαγές υπηρεσίας «με πρόσχημα τον κορονοϊό»

Ημερομηνία:

Κάνοντας λόγο για «ολοσχερή ανατροπή και πισωγύρισμα» η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής τονίζει σε ανακοίνωσή της πως έχει γίνει «αποδέκτης δεκάδων καταγγελιών συναδέλφων για συνεχείς, ευθείες και παράνομες παραβιάσεις εκ μέρους της Διοίκησης, της εργασιακής αστυνομικής νομοθεσίας με πρόσχημα τον κορονοϊό».

Όπως ενημερώνει στην ανακοίνωσή της, δε, έχουν αποσταλεί εξώδικα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και στον αστυνομικό διευθυντή στη βορειοανατολική Αττική.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ, αποδέκτης δεκάδων καταγγελιών συναδέλφων για συνεχείς, ευθείες και παράνομες παραβιάσεις εκ μέρους της Διοίκησης, της εργασιακής αστυνομικής νομοθεσίας, αναγκάσθηκε να αποστείλει εξώδικες διαμαρτυρίες στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και στον οικείο Διευθυντή της Αστυνομικής Διευθύνσεως Βορειοανατολικής Αττικής.

Επί σειρά μηνών φαίνεται ότι επιχειρείται, με πρόσχημα του Covid-19 και τα ειδικά μέτρα, ολοσχερής ανατροπή και ”πισωγύρισμα”, όσον αφορά το ωράριο, την ανακοίνωση Μέτρων Τάξης, τις συνεχείς αλλαγές υπηρεσίας με προφορικές εντολές, την αύξηση των Σταθερών Φυλάξεων κλπ.

Αυτές οι αναχρονιστικές πρακτικές δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν ανεκτές εν έτει 2021.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, σε κάθε περίπτωση, θα έχει το λόγο από εδώ και στο εξής».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε χθες, Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 73...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...