15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ ο Φραγκίσκος Παρασύρης – Ζήτησε την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Την επιστροφή του πρώην βουλευτή του Φραγκίσκου Παρασύρη, που είχε ενταχθεί στο ΚΙΔΗΣΟ, ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην βουλευτής είχε εδώ και μέρες ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την Χ. Τρικούπη. Οταν ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές με το ΚΙΔΗΣΟ, οι επαφές πύκνωσαν και επήλθε η τελική συμφωνία.

Ο Φρ. Παρασύρης ζήτησε να συμπεριληφθεί στην τελευταία τιμητική θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «ως βασικός πυλώνας της Δημοκρατικής Παράταξης, έχει απευθύνει εδώ και καιρό ανοιχτό κάλεσμα σε πολιτικούς σχηματισμούς, κινήσεις και μεμονωμένα πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς για να συμπορευτούν σε αυτές τις εκλογές» με στόχο την δημιουργία ενός τρίτου πόλου στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.

«Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, συμφωνήθηκε με τον Φραγκίσκο Παρασύρη π.Βουλευτή Ηρακλείου, να δώσουμε από κοινού τη μάχη των εκλογών, μια μάχη για το καλό της Ελλάδας και της Παράταξης. Ο κ. Παρασύρης εντάσσεται στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε ο ίδιος να δώσει τον αγώνα από την τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Ηρακλείου» αναφέρει η ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...