16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Επίθεση” με μπογιές και συνθήματα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων για τον Κουφοντίνα – Προσαγωγές στο Ηράκλειο για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη

Ημερομηνία:

Τη λέξη “δολοφόνοι” έγραψαν άγνωστοι στους τοίχους των γραφείων της ΝΟΔΕ Χανίων στα Χανιά στο Εμπορικό Κέντρο “Ερμής” σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επίσης, στο ίδιο σημείο πετάχθηκαν τρικάκια που έγραφαν “το κράτος δολοφονεί εν ψυχρώ τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα”.

Σημειώνουμε ότι δεν παραβιάστηκε η πόρτα εισόδου των γραφείων με τους δράστες πιθανότατα να εισέρχονται από ανοιχτό παράθυρο.

Παρόμοιες δράσεις έχουν συμβεί σε πολλές περιοχές της χώρας όπως και στο πολιτικό γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο, όπου υπήρξαν και 4 προσαγωγές που είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της ημέρας κάποιες από τις προσαγωγές να εξελιχθούν σε συλλήψεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στα σπίτια τους νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ