15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επίθεση Παπανδρέου σε Μητσοτάκη για τις 7 ημέρες εργασία και μια υπενθύμιση για το “λεφτά υπάρχουν”

Ημερομηνία:

«Οργίλος εμφανίστηκε ξανά ο κ. Μητσοτάκης γιατί “παρεξηγήθηκαν” όσα δεν είπε αλλά υπονόησε, αυτήν τη φορά μιλώντας για τις εργασιακές σχέσεις και το πώς θα ήθελε εκείνος να διαμορφωθούν. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, αν εξήγγειλε αυτό που ήδη υπάρχει, ή αν πρότεινε κάποια αλλαγή που ακόμα δεν …διευκρίνισε», σχολίασε το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών για την αναφορά του Κ. Μητσοτάκη για τα εργασιακά.

Το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ακόμη πως: «Το ανέκδοτο, όμως, με τις επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες, είναι πως προέρχεται από τον πρόεδρο του κόμματος που πετσόκοψε όσα είχε πει ρητά και κατηγορηματικά το 2009 ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν τα υπαινίχθηκε, για να βγουν λάδι για τη “θωρακισμένη οικονομία” του 15,6% ελλείμματος και των 300 δισ. χρέους και να στήσουν το αντιμνημονιακό μέτωπο που τόσο έβλαψε τη χώρα, παρατείνοντας την κρίση».

Τέλος, το ΚΙΔΗΣΟ παραθέτει την πλήρη απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου όταν είχε ερωτηθεί στη ΔΕΘ για το που θα βρει τα λεφτά κι είχε απαντήσει: «Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο και θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των ημέτερων και των ισχυρών στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ