13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επίθεση Πλεύρη σε Κουτσούμπα: Είναι ο γενικός γραμματέας του μεγαλύτερου εγκληματικού οργανισμού της Ελλάδας

Ημερομηνία:

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη, συνηγόρου του Γιάννη Λαγού, κατά την τοποθέτησή του, μετά την απόρριψη του αιτήματος του πελάτη του από την εισαγγελέα.

Ο συνήγορος του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννη Λαγού, καταφέρθηκε -μεταξύ άλλων- κατά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τον οποίο χαρακτήρισε «γενικός γραμματέας του μεγαλύτερου εγκληματικού οργανισμού της Ελλάδος».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης τα έβαλε με την Πρόεδρο του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, που «έπρεπε να διευκρινίσει ότι εδώ δε δικάζονται φασίστες και δημοκράτες», με όσους επιτέθηκαν στην εισαγγελέα για την πρότασή της, με τα ΜΜΕ που «προδικάζουν τις ποινές», με την «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που έβγαλε ανακοίνωση», με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που «είπε ότι η Δημοκρατία νίκησε», με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σήκωσαν πλακάτ με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» εντός του κοινοβουλίου και με τις «χιλιάδες κόσμου και μετέτρεψαν μία ποινική δίκη σε πολιτική». Εν ολίγοις μίλησε για επηρεασμό του δικαστηρίου, για «δίκη ιδεών» και ζήτησε την εξαίρεση του δικαστηρίου.

reader.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ