Στη Λότζια, υπάρχει προβληματισμός για τις ζημιές που υπέστη το κτήριο Αχτάρικα ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Μαμουλάκης αναμένεται να επιθεωρήσει το χώρο.

Στο Ρέθυμνο τώρα η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο Ρεθύμνου το οποίο βρίσκεται υπό κατάληψη. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και έφθανε τις αρκετές εκατοντάδες. Κατευθύνθηκε από κεντρικούς δρόμους προς την παλιά πόλη.

Καθ’ όδον καταστράφηκαν κάμερες καταγραφής σε καταστήματα και από τράπεζες ενώ νεαροί επιτέθηκαν στο χώρο όπου στεγάζονταν τα γραφεία της δημοτικής παράταξης του Αρτέμη Σώρρα, όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σπάστηκαν οι τζαμαρίες των γραφείων και πετάχτηκαν μπογιές μέσα. Εκεί δημιουργήθηκε συμπλοκή με τα ΜΑΤ με ρίψη δακρυγόνων.

Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ρεθύμνου αποφασίστηκε η συνέχιση της κατάληψης μέχρι σήμερα Κυριακή, και εκ νέου συνέλευση για την πορεία της κατάληψης και για δράσεις.

Τι είχε συμβεί στα Χανιά

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες στα Χανιά είχαμε επεισόδια με μικρές ζημιές σε τραπεζικά καταστήματα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, συγκρούσεις αστυνόμων των ΜΑΤ με διαδηλωτές και μικροζημιές στο γραφείο του Μανούσου Βολουδάκη.

Διαβάστε σχετικά και δείτε φωτός: Επεισόδια, ζημιές και 8 προσαγωγές στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και τον Νίκο Ρωμανό στα Χανιά

Επίσης η ανακοίνωση του βουλευτή Χανίων και φωτός: Ο Μανούσος Βολουδάκης για τους “γενναίους κουκουλοφόρους”

Με πληροφορίες από cretalive.gr, candianews.gr, candiaalternativa.info, mpalothia.com

"google ad"