22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επίσκεψη Γ. Σταθάκη στις νέες φυλακές Αγυιάς

Ημερομηνία:

Τις νέες φυλακές στην Αγυιά επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιώργος Σταθάκης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις.Οργανώνεται σταδιακά το νέο κατάστημα των φυλακών στην περιοχή της Αγυιάς.
Εκτός του υψίστου βαθμού ασφαλείας, στόχος της διοίκησης είναι να παράσχει στους κρατούμενους και ευκαιρίες για διάβασμα, γυμναστική και κάποιες ώρες ψυχαγωγίας.
Χωρίς βέβαια τους απαραίτητους πόρους από το Κράτος, αυτό που ζητείται είναι η συμμετοχή των τοπικών φορέων.
Παράλληλα, ο κ .Σταθάκης ενημερώθηκε και για το μείζον θέμα της έλλειψης προσωπικού στις νέες φυλακές, που φτάνει περί τα 100 οργανικά κενά.
Ευχή όλων είναι παρόμοιες πρωτοβουλίες, όπως η σημερινή να συνεχιστούν, αλλά ταυτόχρονα να δει και το Κράτος τις ανάγκες που υπάρχουν, καθώς στη φυλακή κρατούνται ήδη τουλάχιστον 30 άτομα περισσότερα από τον προβλεπόμενο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ