19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Επείγουσα πρόσκληση του Ανδρέα Αναγνωστάκη, ποινικολόγου, νομικού εκπρόσωπου «ΣΕΙΣΑΧΘΙΑ»

Ημερομηνία:

Μνημόνια και παραΜνημόνια, εξαθλιώνουν τους πολίτες και υποδουλώνουν, την Ελλάδα.  Οι Τοκογλύφοι, ετοιμάζονται να αρπάξουν, τα φιλέτα του Κράτους, για τα απεχθή χρέη.  Και να βάλουν στο κουπί της ΓΑΛΕΡΑΣ, τους εργαζομένους,  με μεροκάματα,  πείνας και αθλιότητας. Κάθε, νεώτερο Μέτρο, που παίρνουν, καίει πιό βαθειά, τον τόπο και τους Ελληνες.

Παραλύουν, οι αντοχές των πολιτών. Τελειώνει, η αντοχή της χώρας. Τα «όρνεα» κάνουν κύκλους, έτοιμα, για κάθετη εφόρμηση. Χρειάζονται  πολλές ριπές, να διασκορπιστούν.  Και να χαθούν. Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» αυτή τη στιγμή, δίδει, στο Γενικό Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ένα δύσκολο και αμφίρροπο αγώνα.

Προσπαθεί, να καθιερώσει, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ, την «κατάσταση ανάγκης».  Που θα πεί, πως, «όταν το κράτος υποδουλώνεται στους Δανειστές και ο πληθυσμός εξαθλιώνεται, από τα βάρη και τα χρέη, τότε, αυτά, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ».

Αυτή η διαγραφή είναι, η μόνη κεραυνοβόλα ριπή διάλυσης, των τοκογλυφικών όρνεων.  Και εκφράζεται, με μία υπογραφή, στο Διαδίκτυο.  Υπόγραψε με πείσμα!  Φρόντισε, να μπούν σ’ αυτό και να υπογράψουν, όλοι οι συγγενείς και φίλοι σου, οι οποίοι κατοικούν, στην Ελλάδα και στις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες. Μέχρις οι υπογραφές να φτάσουν, το ένα εκατομμύριο, που, θέλει η Συνθήκη της Λισσαβώνας!.

Η Κίνηση «Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων-ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» κτυπά το καμπανάκι, του εθνικού συναγερμού.  Και σας καλεί  να προσθέσετε το ανάστημά σας, στο ανάχωμα, που, έχουν διαμορφώσει, οι 82.500 υπογραφές Ελλήνων και λοιπών, Ευρωπαίων πολιτών. Ενώστε τις φωνές σας,  μ’ αυτούς.  ΤΩΡΑ!

Ή ΤΩΡΑ!  ή ΠΟΤΕ!
(www.seisachtheia.gr, www.1millionsignatures.eu)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...