15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επεισόδια στο Σύνταγμα: «Βροχή» μολότοφ – Πεδίο «πολέμου» το κέντρο της Αθήνας | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα καθώς κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις ξέσπασαν επεισόδια.

Αγνωστοι έριξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις και αυτές απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική με τον κόσμο να προσπαθεί να προφυλαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

Δημοσιογράφοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς, οι οποίοι με φωνές ζητούσαν τις ταυτότητές τους και μάλιστα ένας από αυτούς έσπρωξε δημοσιογράφο του “Πρώτου Θέματος”.

Παράλληλα, εγκλωβισμένοι είναι αρκετοί οδηγοί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας καθώς από τη μία οι κεντρικοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω επεισοδίων και από την άλλη, αρκετοί παράδρομοι είναι κλειστοί λόγω “Μεγάλου Περιπάτου”. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο “Π”, αναγκάζονται να κάνουν κύκλους εδώ και ώρα μέχρι να μπορέσουν να βρουν μια διέξοδο.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ