22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επικίνδυνοι διαρρήκτες στα χέρια της αστυνομίας στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη δύο διαρρηκτών ,ενός 22χρονου ομογενή από τη Ρωσία και ενός 24χρονου Μολδαβού προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων
Οι συλληφθέντες, οποίοι φαίνεται πως είχαν ως κύρια απασχόληση να αδειάζουν σπίτια, έπεσαν στα δίχτυα των αρχών, κατά τη διάρκεια διάρρηξης σπιτιού στην πόλη των Χανίων.

Συγκεκριμένα την ώρα που προσπαθούσαν να σπάσουν τον ομφαλό της κλειδαριάς της πόρτας, έγιναν αντιληπτοί απο την 66χρονη ένοικο η οποία έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι δύο νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν απο τους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή.

Απο την προανάκριση προέκυψε πως το περασμένο Σάββατο και οι δύο είχαν διαρρήξει μια άλλη οικία στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου και είχαν κλέψει έναν υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα και ρουχισμό συνολικής αξίας 3.500 ευρώ καθώς και 500 ευρώ σε μετρητά.

Φεύγοντας, πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του 39χρονου ιδιοκτήτη το οποίο εγκατέλειψαν στα Καθιανά Ακρωτηρίου.

Απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διερευνάται το ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι που τα ξημερώματα της Τρίτης 5/2 λήστεψαν – μέσα στο σπίτι τους στον Αργουλιδέ – μιαν άπορη γυναίκα 60 ετών με τον 35χρονο γιό της που είναι άτομο με αναπηρία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ