18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Επικίνδυνος Τραμπ: Η γρίπη είναι φονικότερη από τον κορονοϊό και δεν κλείσαμε τη χώρα

Ημερομηνία:

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την γρίπη φονικότερη από τον κορονοϊό και σε μία προσπάθεια να επιχειρηματολογήσει για την «χαλαρή» στάση που κρατά απέναντι στην πανδημία ισχυρίστηκε πως οι ΗΠΑ δεν «κατέβασαν ρολά».

«Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά το εμβόλιο, πεθαίνουν από γρίπη, Θα κλείσουμε τη χώρα μας; Όχι. Μάθαμε να ζούμε με αυτό, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με την COVID, σε πολλούς πληθυσμούς λιγότερο θανατηφόρα», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

Και επίθεση στον Μπάιντεν

Λίγο νωρίτερα, ο Τραμπ επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς και τον υποψήφιό τους, Τζο Μπάιντεν, με αφορμή το γεγονός ότι είναι υπέρ των αμβλώσεων προτρέποντας τους πολίτες, μάλλον ειρωνικά, «πηγαίνετε και ψηφίστε».

Πήρε εξιτήριο, έβγαλε τη μάσκα και κάλεσε τους Αμερικανούς να βγουν έξω 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να βγάλει τη μάσκα μόλις επέστρεψε στον Λευκό Οίκο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν με κορονοϊό αλλά και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Αφού βγήκε από το νοσοκομείο, ο Τραμπ παρότρυνε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του τους Αμερικανούς του «βγουν εκεί έξω» και «να μη φοβούνται» την πανδημία.

reader.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσανατολικό: Όλα έτοιμα στο Ισραήλ για την ισοπέδωση της Γάζας, με τη Δύση σε ρόλο… θεατή

Το Ισραήλ είναι έτοιμο να κλιμακώσει τον καταστροφικό πόλεμο στη Γάζα, έχοντας...

Η Sophia, το ρομπότ, έρχεται στην Κρήτη και θέλει να πάει στην Κνωσό!

Η Sophia, το πιο εξελιγμένο ανθρωποειδές ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης στον...

Μονοφάτσι: «εκρηκτικό» το κλίμα ανάμεσα σε μέλη οικογενειών, ασφυκτικές πιέσεις για «σασμό»

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Μεγάλος αναβρασμός φέρεται να επικρατεί τον τελευταίο...