14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επικοινωνία Τσίπρα με Ολάντ και Ντράγκι: Να κρατάτε την ίδια στάση όπως με τον Χαρδούβελλη

Ημερομηνία:

ηλεφωνική επικοινωνία με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι είχε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, με την κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι η λιτότητα και η εμβάθυνσή της δεν είναι μεταρρύθμιση και αντιθέτως να αναζητεί μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν προοπτικές απασχόλησης και θα τονώσουν την οικονομία.

Κατά πληροφορίες του Mega, μιλώντας με τον κ. Ολάντ η Αθήνα ζήτησε να τηρηθεί η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου.

Στον πρόεδρος της ΕΚΤ, ο έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να τόνισε ότι σέβεται την ανεξαρτησία του οργανισμού και το γεγονός ότι δεν δέχεται πολιτικές πιέσεις.

Υποστήριξε ωστόσο ότι θα πρέπει ο οργανισμός να κρατά ίδια στάση απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση είτε αυτή είναι κυβέρνηση της ΝΔ με υπουργό Οικονομικών τον κ. Χαρδούβελη, είτε είναι κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό Οικονομικών τον Γ. Βαρουφάκη.

Newsroom ΔΟΛ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ