15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επιμορφωτικά Σεμινάρια από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων διοργανώνουν δύο Επιμορφωτικά Σεμινάρια για τη λειτουργία των Βιβλιοθηκών μέσω του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το πρώτο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σημερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, στις 2:00 μ.μ. στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (Υψηλαντών 29) και το δεύτερο, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου  2014, στις 7:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα, που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αφορούν :

  • Γνωριμία και Ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης, σχεδιασμένες με την υποστήριξη της GOOGLE σε συνεργασία με την Aarhus City Library και την Mozilla Foundation που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Future Library (Βιβλιοθήκη του Μέλλοντος).
  • Βασικές Δεξιότητες Χειρισμού των ηλεκτρονικών πηγών/ ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης.
  • Χρήση Διαδικτυακής Ηλεκτρονικής Τράπεζας Πληροφοριών Press Display και
  • ενημέρωση για τις νέες παροχές/ προσθήκες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, μέσω του MediaLab  (music studio, brain palace, interactive enviroments κ.α.)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...