15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επιμορφωτική συνάντηση για τα Σχέδια Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας στους Δήμους

Ημερομηνία:

 

Η Περιφέρεια Κρήτης – Ενεργειακό Κέντρο, σε συνεργασία με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση στις 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 09.30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Θραψανό, με θέμα το «Σύμφωνο των Δημάρχων την κατάρτιση Σχεδίου Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας (ΣΔΑΕ)».

Η εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, Covenant CapaCITY: “Ανάπτυξη των ικανοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προώθηση Τοπικών Ενεργειακών και Κλιματικών δράσεων – από το σχεδιασμό ως την δράση και την παρακολούθηση», και απευθύνεται σε στελέχη και στις ενεργειακές ομάδες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Το Πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει εισηγήσεις εμπειρογνωμόνων, καθώς και παραδείγματα και εμπειρίες άλλων Δήμων για τη διαδικασία υπογραφής του ΣτΔ και εκπόνησης Βιώσιμου Ενεργειακού Σχεδιασμού, με χρήσιμες συμβουλές, έξυπνες ιδέες και εργαλεία. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες Δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν ειδικό Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ενεργειακό Κέντρο της Περιφέρειας Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ενεργειακό Κέντρο της Περιφέρειας Κρήτης στα τηλ: 2810 302469 & 224854 και στο e-mail:  energy@crete.gov.gr ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης:

http://www.crete.gov.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=334&Itemid=618&lang=el ή την ιστοσελίδα του Έργου: www.covenant-capacity.eu

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...