14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Επιστολή: Άλλο βιασμός και άλλο να θεωρηθεί το υγιέστατο, βαθιά ανθρώπινο και φυσιολογικό φλερτ, ως “σεξουαλική παρενόχληση”

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Άλλο βιασμός και πραγματική σεξουαλική παρενόχληση (που συμβαίνει και από ορισμένες γυναίκες προς άνδρες μα προπαντός και από ομοφυλόφιλους, αλλά -γιατί νομίζετε;…- αυτό συστηματικά αποσιωπάται) και εντελώς άλλο η εδώ και χρόνια προσπάθεια από την νέα, φαρισαϊκά ηθικολογίζουσα καπιταλιστική τους τάξη, των διεστραμμένων και εξωφρενικά παρενοχλητικών σεξουαλικά γκέι πράιντ, να θεωρηθεί το υγιέστατο, βαθιά ανθρώπινο και φυσιολογικό φλερτ, ως “σεξουαλική παρενόχληση”!

Όταν σίγουρα και αποδειγμένα υπάρχει βιασμός ή απόπειρα βιασμού (από οποιοδήποτε φύλο ή από κάθε είδους σεξουαλικά διεστραμμένο άτομο) επιβάλλεται άμεση καταδίκη και ποινική δίωξη.

Όταν αόριστα ή και χάριν σκοπιμοτήτων του νεοταξίτικου “political correct” ή αυτοπροβολής τηλεπερσόνων , ηθοποιών, πολιτικάντηδων ανδρών και γυναικών, προβάλλονται σήριαλ περιπτώσεων παραμυθολογίας “σεξουαλικών παρενοχλήσεών” τους, τότε, ας είμαστε πολύ πολύ καχύποπτοι…

Ενίοτε (ανάλογα με το αποδειγμένα αληθές ή όχι των καταγγελλομένων) επιβάλλεται σαφής στιγματισμός αοριστολασπολογούντων ή και ποινική δίωξη όσων (όπως σε πολλες δημοσιευμένες περιπτώσεις πονηρών τουριστριών σε νησιά) άδικα κατηγορούν και διασύρουν άτομα για να πάρουν αποζημιώσεις ή για αντεκδίκηση σε απόρριψή τους κλπ… Πολλή προσοχή λοιπόν στην απόδοση τεκμηριωμένης δικαιοσύνης!

Όσον αφορά καταγγελίες βιασμών μετά από δεκαετίες, ε!!! αυτό πια βρωμάει πολύ ετεροχρονισμένη σκοπιμότητα αφενός και (αν αποδειχτεί πως πράγματι υπήρξε βιασμός και δεν είναι συκοφαντία άλλων σκοπιμοτήτων) ακόμα και τότε, υπάρχει απόλυτη συνενοχή-συναλλαγή στην συγκάλυψη χάριν υλικών ανταλλαγμάτων, καριέρας κλπ… Απόλυτη συνενοχή έτσι και στην παγίδευση νέων θυμάτων που δεν θα υπήρχαν αν δεν είχε μετρήσει πάνω απ όλα η συναλλαγή και η συνέχιση επί χρόνια (!!!!!) αμοιβαία “επωφελούς” συνεργασίας σαν να μην υπήρξε βιασμός!

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… Αλλιώς, δημιουργείται και επιβραβεύεται ανοχή και συναλλαγή προς βιαστές με τον όρο, …όταν πια δεν έχει το θύμα ανάγκη στην κοινωνική του ανέλιξη τον βιαστή, τότε τον καταγγέλλλει, ηρωοποιείται στα …τόσο μα τόσο ηθικά και έντιμα ΜΜΕ, προβάλλεται πολύ ωφέλιμα για ανέλιξη σε κοινωνικοπολιτικά πόστα (οψόμεθα…) παίρνει συγχαρητήρια και από μιαν φανατική νεοταξίτισσα πρόεδρο της δημοκρατίας τους, που ως ανώτατη δικαστής έβγαλε “συνταγματικά” όλα τα εθνοκτόνα μνημόνια των οποίων εξαρχής ο καθηγητής της Συνταγματικού Δικαίου κ. Κασιμάτης απέδειξε με πλήρη τεκμηρίωση την απόλυτη αντισυνταγματικότητα, και …ούτε γάτα ούτε ζημιά από την επί δεκαετίες αποσιώπηση!

Αυτά για όσους δεν θέλουμε να μασάμε το σανό που μας σερβίρουν οι κάθε είδους και μορφής διαπλεκόμενες εξωνημένες εξουσίες και οι ηθικολογούντες σφογκοκωλάριοί τους…

Κώστας Ντουντουλάακης, συνταξιούχος δάσκαλος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...