16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Επιστολή: Η διαφορά μεταξύ του Δήμαρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη και του Δήμαρχου Χανίων

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Συνέπεσε αυτές τις μέρες να δικάζεται ο δήμαρχος που γράφει ιστορία με το έργο και την παρουσία του στα προβλήματα του λαού του και με μια μοναδική και απεγνωσμένη προσπάθεια για προσφορά.

Μιλάω βέβαια για τον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη και σημειωστε το όνομά του γιατί τέτοια περίπτωση έχει να φανεί χρόνια και γιατί πιστεύω ότι θα ενοχλεί το κατεστημένο για χρόνια. Εγώ, ως δημότης Χανίων, ζηλεύω τους Πατρινούς. Εμείς κάτι τέτοιο ούτε στα όνειρα μας.

Εμείς, δυστυχώς, δεν έχουμε να επιδείξουμε τίποτα. Είμαστε δήμος ακέφαλος.

Η αίσθηση που πλανάτε είναι ότι δεν έχουμε καν δημοτική παρουσία και κυρίως με προσφορά και φιλολαϊκες πολιτικές.

Απεναντίας νοιώθουμε ανασφαλείς για πολλούς λόγους, ένας απ’ αυτούς είναι επειδή άνθρωποι πληρώνονται για να μείνουν οικογένειες χωρίς νερό.

Και βέβαια έχω την απόδειξη. Εργολάβος απο Θεσσαλονίκη προσελήφθη για να τιμωρεί τους Χανιώτες και να τους κόβει το μοναδικό αγαθό που δίνει ο Θεός και δεν ανήκει σε κανένα. To νερό.

Ακόμα μπορώ να μιλήσω και για κάποια ψευτοεργάκια που ειναι αχαρακτήριστα και που ο Δήμος θυμήθηκε εν μέσω τουριστικής περιόδου να τα κάμει.

Δε φτάνει η φοροεπίθεση που δεχόμαστε τώρα θα κλείνουμε δρόμους και θα δημιουργούμε όλες τις συνθήκες για την καταστροφή.

Α, και κάτι άλλο. Τόσο πολύ μας υποτιμά ο Δήμος ώστε αφήνει τους εργολάβους του να καταχτυπούν κυρίως τις ώρες κοινής ησυχίας 3-5 μμ.; Και για του λόγου το αληθές ελάτε στα Κουνουπιδιανά και θα το διαπιστώσετε.

Τοση αναλγησία πια;

Έλεος

Μανολης Μπαδογιαννης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη-Επιδοτήσεις: “Ανάσταση” για χιλιάδες αγρότες

Ανάσταση για χιλιάδες αγρότες της Κρήτης καθώς ξεκινούν από...

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...

Γιώργος Γεννηματάς: 30 χρόνια από το θάνατo ενός σπουδαίου πολιτικού

«Η καρδιά του Γιώργου Γεννηματά έπαψε να κτυπά στις 9.15 π.μ.,...