19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Επιστολή πρώην υποψήφιου βουλευτή Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Διάκου προς τους Χανιώτες

Ημερομηνία:

Επιστολή πρώην υποψήφιου βουλευτή Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Διάκου προς τους Χανιώτες
Ο Κώστας Διάκος ήταν υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου και μέλος των Οικολόγων Πράσινων. Σε αυτή την εκλογική μάχη δε θα είναι υποψήφιος στα Χανιά αλλά στην Α’ Αθήνας. Όμως με επιστολή του καλεί τους Χανιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί-ες συμπατριώτες-τισσες (πια),

Με μεγάλη μου λύπη είμαι απών από τα Χανιά στον αγώνα για μια άλλη Ελλάδα που θα τελειώσει με το παλιό και θα δράσει για το καινούργιο.

Η αγάπη μου για τα Χανιά, που δεν περιορίζεται μόνο από τις οικολογικές- κοινωνικές μου δραστηριότητες στην περιοχή αλλά και τις συχνές επισκέψεις μου, δυνάμωσε από την ανάγκη μου να έχω τόπο αναφοράς, όντας γεννημένος σε τόπο κατεχόμενο από τους Τούρκους.

Και όσο χρονικό διάστημα είχα την τιμή να υπηρετήσω την Κυβέρνηση Τσίπρα από την θέση του ειδικού συμβούλου στο ΥΠΑΠΕΝ με πολύ ενδιαφέρον ασχολήθηκα με θέματα της περιφερειακής ενότητας Χανίων.

Όμως στη πολιτική και την κοινωνική δράση οφείλουμε να υπηρετούμε τις Αρχές μας ως συνεπείς αγωνιστές. Έτσι η εντοπιότητα, βασική αρχή κρίσης των πολιτών σε εκλογές που συνδεότανε με μένα στην Αθήνα όπου κατοικώ μόνιμα και ασκώ τις επαγγελματικές και καθημερινές κοινωνικές κινηματικές μου δραστηριότητες με υποχρέωσαν να θέσω υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας. Αφού εξέλιπαν και οι ειδικές συνθήκες, που υπήρχαν τον Γενάρη του 2015, ανεξάρτητα αν αυτή η συμμετοχή μου με έδεσε ακόμα περισσότερο με τα Χανιά.

Σας καλώ να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβερνώσα Αριστερά οφείλει να αποδεικνύει την σοβαρότητα της, την κοινωνική της ευθύνη και την υπευθυνότητα στην διακυβέρνηση της χώρας.

Και η ειλικρίνεια με την οποία βλεπόμαστε στα μάτια κι ας την ταυτίζουν οι άλλοι με «ψέμα») εγγυάται ότι θα ξεμπερδέψουμε με το παλιό και θα χτίσουμε το καινούργιο.

Με πολλή αγάπη

Καλή μας αντάμωση

Κώστας Διάκος

Οικολόγος (Οικολόγοι Πράσινοι)

"google ad"

Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...