18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Επιτέλους, νέος αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ένα χρόνιο αίτημα των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων, φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Χανίων τοποθετείται νέος αξονικός τομογράφος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο  μοναδικός αξονικός τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων υπολειτουργούσε και έχρηζε αντικατάστασης εδώ και πολλά χρόνια τώρα, γεγονός που αποδεικνύεται από τις πολύ συχνές βλάβες, ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλου φόρτου εργασίας.

Από τις 15 Ιούλη το εν λόγω μηχάνημα βρισκόταν ξανά εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης η οποία θεωρήθηκε ασύμφορο να επιδιορθωθεί. Το Νοσοκομείο είχε παραμείνει χωρίς τομογράφο για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών με τους ασθενείς να αναγκάζονται να προσφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές.

Πρόσκαιρη λύση είχε δοθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη  με τη μεταφορά στο νοσοκομείο Χανίων του παλιού αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Ρεθύμνου και σήμερα δίνεται, επιτέλους, οριστική λύση.

Με ανακοίνωση που έφθασε στην εφημερίδα μας από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, γνωστοποιείται ότι:

Από τις 3/12/2014 έως και 19/12/2014 θα τεθεί εκτός λειτουργίας το Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας λόγω εργασιών τοποθέτησης του νέου Αξονικού Τομογράφου.

Ο νέος Αξονικός θα λειτουργήσει από τις 15-12-2014 μόνο για τα επείγοντα περιστατικά και από 19-12-2014 θα λειτουργεί πλήρως.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα τακτικά περιστατικά που θα ακυρωθούν θα επαναπροσδιοριστούν με άμεση προτεραιότητα.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...