28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Επόπτης Δημόσιας Υγείας λέει ότι ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν επιβλήθηκε χρήση μάσκας

Ημερομηνία:

Το να διασπείρεις ψέμματα και ηλιθιότητες είναι ένα πράγμα, το να διασπείρει ψέμματα και ηλιθιότητες άνθρωπος ο οποίος εργάζεται ως Επόπτης Δημόσιας Υγείας εν μέσω μίας πανδημίας είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Ο Ιάκωβος Τίγκας δηλώνει Επόπτης Δημόσιας Υγείας. Και φαίνεται ότι θεωρεί ότι διαφυλάσσει τη δημόσια υγεία διασπείροντας άρθρα ενάντια στη χρήση μάσκας και ψεύδη σχετικά με το μέτρο επιβολής της χρήσης της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του ο κ. Τίγκας, με το κύρος της θέσης του Επόπτη Δημόσιας Υγείας λέει το εξής εξωφρενικό και απόλυτα αναληθές, ότι “ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν επιβλήθηκε χρήση μάσκας προσώπου για κανένα λόγο, ως υγειονομικό μέτρο, αν και υπήρξαν σοβαρές επιδημίες, καθώς δεν ενδεικνύεται”.

Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας όχι μόνο έσπευσαν να επικροτήσουν την ανάρτησή του αλλά εξέφρασαν και τον θαυμασμό για τον “τεκμηριωμένο λόγο” του.

Ολόκληρη η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Επειδή το κουράσαμε πολύ.

Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος ειδικός για να κατανοήσει ότι ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν <επιβληθηκε> χρήση μάσκας προσώπου για ΚΑΝΈΝΑ λόγο, ως Υγειονομικό μέτρο αν και υπήρξαν σοβαρές επιδημίες, καθώς δεν ενδείκνυται.

Τέλος, ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος, ΚΑΝΕΝΑΣ Δικαστής, ΚΑΝΕΝΑΣ Αστυνόμος, ΚΑΝΕΝΑΣ δαίμονας, ΚΑΝΕΝΑΣ Αγγελος, ούτε άλλη κτιση, ΔΕΝ μπορεί να επιβάλει κάλυμμα ανθρώπινου προσώπου για ΚΑΝΈΝΑ λόγο και παρεμπόδιση της ελεύθερης αναπνοής. Είναι καταγελαστη κακοποίηση και προσβολή.

ΤΕΛΟΣ.

Η αλήθεια βεβαίως είναι πολύ διαφορετική αφού και στην ισπανική γρίπη το μέτρο επιβολής της χρήσης μάσκας ήταν εξαιρετικά διαδεδομένο. Και στα σχολεία…

Όπως και σήμερα, έτσι και τότε, υπήρξαν και πολλοί που τασσόντουσαν ενάντια στο μέτρο της χρήσης μάσκας.

Όμως, έχουν περάσει 102 χρόνια από τότε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ