17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Εργαστήρι Συγγραφής στην Κρήτη από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες

Ημερομηνία:

Οι Παράξενες Μέρες δημιουργούν Εργαστήρι Συγγραφής σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

«Γράφουμε ιστορίες» απλά, χωρίς πολλές θεωρίες, εργαζόμαστε συλλογικά και δημιουργούμε ο καθένας τη δική του αφήγηση μέσα από την κοινή μας δουλειά.

Εργαζόμαστε μαζί, ακολουθούμε ένα κοινό δρόμο μαθαίνοντας για την περιπέτεια της γραφής αλλά φυσικά βοηθάμε κάθε συγγραφέα να αναπτύξει τις ιδιαίτερες ικανότητες του, το δικό του στυλ γραφής. Πέρα από τις κοινές ασκήσεις στις συναντήσεις μας, κάθε συγγραφέας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον συντονιστή του Εργαστηρίου και συνεχίζει σε ατομικό επίπεδο την εργασία της συγγραφής.

Το Εργαστήρι θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί σε 12 βήματα.

Στο δεκαπενθήμερο που μεσολαβεί ανάμεσα στις συναντήσεις θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και τα μέλη της ομάδας θα ετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους μέσα από απλές ασκήσεις γραφής.

Το πρώτο Εργαστήρι Γραφής και Συγγραφής στο Ρέθυμνο, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο. Τώρα, «Γράφουμε ιστορίες» στην υπόλοιπη Κρήτη αλλά και στην Αθήνα ξεκινώντας νέους κύκλους εργαστηρίων συγγραφής.

Σε όσους παρακολουθήσουν ολόκληρο τον κύκλο του Εργαστηρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Ο πρώτος κύκλος θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου στις πόλεις της Κρήτης και στις 24-25 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, με την πόλη που επιλέγετε και ένα βιογραφικό σημείωμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@paraxenesmeres.gr  ή strangedaysbooks@gmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα τηλέφωνα 2831503835, 2831054166 και 6973978315, 6976694974

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...