22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ερωτήματα για φωτογραφία του πρωθυπουργού να ποζάρει ως ποδηλάτης χωρίς μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Ημερομηνία:

Μεγάλα ερωτήματα γεννώνται από φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και έξι άλλους άνδρες να φωτογραφίζονται χωρίς το παραμικρό μέτρο ατομικής προστασίας σε ορεινή διαδρομή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει μαζί του το ποδήλατό του. Η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε το «Documento» και απεικονίζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με άλλους 6 άνδρες η οποία φέρεται να τραβήχτηκε στη Πάρνηθα στις 29 Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων και αντιδράσεων τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το hashtag #Πάρνηθα, έχει φτάσει στο νούμερο τρία των τάσεων στο twitter με εκατοντάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία με καυστικά και δεικτικά σχόλια.
<

Λοιπόν, εάν εκτυπώσω την φωτογραφία του #Μητσοτακη_καθαρμα ,
μπω στο Lada μου και τραβήξω για Πάρνηθα, αλλά στο δρόμο με σταματήσει το όργανο της τάξεως, θα πειστεί να με αφήσει να πάω;?#Παρνηθα #Μητσοτακης #ΜπαντενΜπαντεν #κυβερνηση_Μητσοτακη #κυβερνηση_τσιρκο #ΝΔ #lockdown pic.twitter.com/UTyIMJMQjf

— Tυράννια Βάπιρελ ???????????? (@TyraniaVapirel) November 30, 2020

Κυριακή 29/11
98 νεκροί#κουλης #Παρνηθα
YOLO
YOLO
YOLO pic.twitter.com/kQlUcO5CHe

— Stergios_valtos (@Stergios_valtos) November 30, 2020

Άφησαν την Ελλάδα στο#Ελεος του ΘΕΟΎ.. Ερμαια τα Νοσοκομεία και οι Γιατροί στην Ανικανότητα και την Αφέλεια των#Μπλε Αριστων που κυβερνουν?Στην #Παρνηθα pic.twitter.com/HiYr5Fc6qS

— Ria 1973 (@1973Ria) November 30, 2020

«Περιμένουμε μία επίσημη διάψευση»
Τη φωτογραφία του πρωθυπουργού σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σημειώνοντας πως «τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι» και προσθέτει ότι «επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...