18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ερώτηση Χ. Μαρκογιαννάκη για την πρόσληψη επιτυχόντων σε διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος

Ημερομηνία:

Ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με θέμα: «Εκκρεμούσα πρόσληψη των επιτυχόντων στον Διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για 725 θέσεις Δόκιμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων (προκήρυξη: 13.12.2011)», κατέθεσε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην οποία αναφέρει:

Παρά το γεγονός ότι, εδώ και μήνες, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και έχουν κυρωθεί οι οριστικοί πίνακες των επι-τυχόντων υποψηφίων Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων (ΦΕΚ 1379/Γ΄/31.12.2012), δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα καμία ανακοίνωση αναφορικά με την πρόσληψή τους.

Αναμφίβολα, η εν λόγω καθυστέρηση έχει προκαλέσει έντονη ανασφά-λεια και αβεβαιότητα στους επιτυχόντες, οι οποίοι τελούν εν αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον σε μια, ομολογουμένως, δύσκολη περίοδο.

Επιπλέον, η επαρκής στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος εν όψει της κρίσιμης θερινής περιόδου συνιστά καθοριστικό παράγοντα για την επιχει-ρησιακή ετοιμότητα των μελών του.

Κατόπιν των παραπάνω: Ερωτάται ο κ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εν λόγω διαδικασία και ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου για την πρόσληψη των ως άνω επιτυχόντων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...