16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εσείς … επιλέγετε το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου!

Ημερομηνία:

Μικρά βήματα ανοίγματος προς την τοπική κοινωνία πραγματοποιεί το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης, που θέτει ως στόχο του την εξωστρέφεια και την αλληλεπίδραση. Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο δημιουργεί μια ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή του νέου του λογότυπου.

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε γραφίστες και σχεδιαστές, το Πανεπιστήμιο θα επιλέξει το λογότυπό του, μέσα από μια διαδικασία κατά την οποία υπήρξαν 30 συμμετοχές.

Η επιλογή του λογοτύπου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα γίνει, σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, με τρόπο που θα δίνει δικαίωμα ψήφου στους πολίτες-φίλους του Ιδρύματος, στους φοιτητές του, στα μόνιμα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και σε ειδική επιτροπή προσωπικοτήτων που απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς του χώρου της γραφιστικής, του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και της διάδρασης της εικόνας, της ιστορίας της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και από έμπειρους γραφίστες της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη, έως και τις 9:00 το βράδυ και αύριο Παρασκευή, από τις 09:00 το πρωί έως και τις 20:30 το βράδυ, γίνεται έκθεση των υποψήφιων λογοτύπων στο περιστύλιο της Λότζια, όπου το κοινό θα μπορεί να έχει μια άμεση επαφή με τα λογότυπα που πληρούσαν τα κριτήρια της πρόσκλησης και θα ενημερώνεται για τον τρόπο που μπορεί να λάβει μέρος και να καταθέσει την προτίμησή του.

Δείτε αναλυτικά τα υποψήφια λογότυπα εδώ.

Το προσωπικό και οι φοιτητές του Ιδρύματος μπορούν να ψηφίσουν στο σύνδεσμο http://eforms.hmu.gr/logo_vote.  Η πιστοποίηση   γίνεται μέσω του  ιδρυματικού λογαριασμού  και δίνεται δυνατότητα μοναδικής ψήφου, η οποία μπορεί να αλλάζει έως την Δευτέρα  23/09/2019 και ώρα 14:00 που λήγει η ψηφοφορία.

Οι φίλοι του Ιδρύματος μπορούν να ψηφίσουν μέσω της επίσημης σελίδας του Ιδρύματος στο Facebook πατώντας εδώ, κάνοντας like στην εικόνα ή στις εικόνες της επιλογής σας. Το Πανεπιστήμιο ενημερώνει ότι προσμετρώνται ΜΟΝΟ τα likes. Όλοι οι άλλοι χαρακτηρισμοί (reactions) αγνοούνται. Το άθροισμα των likes της ελληνικής και της αγγλικής έκδοσης, για κάθε συμμετοχή, θα έχει συντελεστή βαρύτητας 15% στην τελική βαθμολογία.

Η ψηφοφορία θα λήξει την Δευτέρα 23/09/2019 και ώρα 14:00.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ