19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

ΕΣΡ και διαπλοκή ή διαπλοκή και ΕΣΡ;

Ημερομηνία:

Γράφει η Ροδάνθη Κουμή
Θα συγκροτηθεί η όχι το ΕΣΡ;

Θα αποφασίσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και των θαλασσοδανείων να συναινέσει ώστε να υπάρξει ελεύθερη φωνή στα ΜΜΕ;

Ιδού η απορία και μάλιστα μεγάλη!

Κόμμα που να κάνει τόσο αγώνα για να παραμείνει η διαφθορά στην εξουσία δεν έχει ξαναεμφανίσει η ιστορία.

Δεν θέλει τον Πολύδωρα που είναι δικό τους παιδί γιατί καταψήφισε κάποτε τον Ένφια!

Δεν θέλει τον Νόμο Παππά γιατί είναι αντισυνταγματικός!

Δεν θέλει η κυβέρνηση να ορίζει πόσες άδειες θα δοθούν γιατί και αυτό είναι αντισυνταγματικό.

Μα τι θέλει;

Απλά να ρίξει την κυβέρνηση,να έρθει στην εξουσία και μαζί με όλους τους θεσιθήρες της, να στρογγυλοκαθίσουν μαζί με τους διευθυντές των Βρυξελλών και να μας πουλούν κομμάτι κομμάτι!

Πουλημένοι είμαστε θα έλεγε κάποιος από την πρώτη κιόλας σύσταση τους Ελληνικού κράτους ,αλλά οι δεξιοί θα πουλήσουν και τις συνειδήσεις μας στον Σόιμπλε!

Θα βρουν αυτοί τρόπο και θα τα κανονίσουν έτσι ώστε θα βγει διάταγμα από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ με σύμφωνη γνώμη και από αυτούς, ότι θα μπορούμε να ζούμε στο δάσος σε καλύβες και λίγα χόρτα γιατί έτσι έδειξαν οι επιστημονικές τους έρευνες! Το είπε και ο Πολυδώρας στην συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ1 ,το υποστηρίζω και εγώ!

Τέτοιος αγώνας ,τέτοιος κόπος να μην συγκροτηθεί εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης με νομικό τρόπο,με τίμιο τρόπο , με αντικειμενικό τρόπο δεν έχω ξαναδεί.

Άντε τώρα να μας πει κάποιος πως είμαστε υποχρεωμένοι ως Έλληνες Πολίτες να ακούμε ξανά και ξανά τον Άδωνη Γεωργιάδη να παραληρεί σε όλα τα κανάλια και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ερωτοτροπεί με τις κάμερες και τον κάθε Θεοδωράκη να μας λέει να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις των ΕΞΩ!

Ποιός θα μας το έλεγε εμείς ένα λαός υπερήφανος να σκύβουμε σαν δουλοπάροικοι σε άναρθρες κραυγές κάποιων που επειδή είναι ενωμένοι μια γροθιά με την διαπλοκή, έτσι μας όρισαν!

"google ad"

Η Ελλάδα αγκομαχεί κάτω από την πίεση των Βρυξελλών και του ΔΝΤ και η ΝΔ μαζί με τους ευνοούμενους της εκεί στον πόλεμο!

Ποιο πόλεμο;

Να κρατήσει την διαφθορά στα ύψη!

Να μας διοικούν οι ξένοι,να μας διοικούν οι μεγάλο επιχειρηματίες ,να μας διοικούν οι δημοσιογράφοι …

Να πλάθουν την συνείδηση μας κατά πως θέλουν εκείνοι και στο τέλος να μας πετάνε ένα κομμάτι ξερό ψωμί και να λέμε και ευχαριστώ!

Τέτοιος λαός είμαστε εμείς;  Ξεχάσαμε την ιστορία μας;
Καιρός να την βρούμε…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...