13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

«Εσυ είσαι ο Κουρτάκης;»: Επεισόδιο Παύλου Πολάκη με τον εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά Γ. Κουρτάκη στο αεροπλάνο για Χανιά

Ημερομηνία:

Βουνό με βουνό δε σμίγει, λέει η παροιμία όμως έσμιξε ο Πολάκης με τον Κουρτάκη στο αεροπλάνο από Χανιά.

Επεισόδιο δημιουργήθηκε κατα την πτήση από Χανιά προς Αθήνα μεταξύ του Χανιώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλου Πολάκη και του εκδότη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη.

Ο δημοσιογράφος καθόταν σε διπλανή θέση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός έπρεπε να σηκωθεί για να καθίσει ο ίδιος και η σύζυγός του. Απ’ ότι φαίνεται, ο Χανιώτης πρώην υπουργός τον αναγνώρισε και για να σιγουρευθεί τον ρώτησε:

-«Εσυ είσαι ο Κουρτάκης;».

Ο δημοσιογράφος του απάντησε ότι ναι, αυτός είναι και από εκεί και πέρα άρχισε ο καβγάς…

Ο δημοσιογράφος κατηγορεί τον Πολάκη για τραμπουκισμό και ο Πολάκης, σε απάντηση που έδωσε στη σελίδα του στο facebook και σε σχόλια φίλων του λέει ότι το αεροπλάνο δεν καθυστέρησε “ούτε μισό λεπτό” αν και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς εις βάρος του εκδότη των Παραπολιτικών όπως “σίχαμα της δημοσιογραφίας” και “βρωμερό υποκείμενο”.

Διαβάστε αρχικά τι έγραψε ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά κ. Γιάννης Κουρτάκης:

Επιστρέφοντας απο τα αγαπημένα μου Χανια, είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδεύω με την πολιτική ντροπή της Κρητης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα οτι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, επρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου.

« Εσύ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και απο εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου». Λες και βρισκόταν πίσω από το πληκτρολόγιο, γράφοντας στο Facebook, έλεγε κάτι ασυναρτησίες του τύπου: «ξόδεψες 1,5 εκ. ευρώ για να μην βγω βουλευτης».

Φυσικά γι αυτόν τον τύπο, είναι αυτονόητο οτι δεν θα ξοδευα ούτε ένα ευρώ, κάτι που του το είπα κατάμουτρα.
Μαλιστα ο λόγος που τα λέει όλα αυτά εχει να κανει με την προσπάθεια του, θυματοποίησης του εαυτού του. Θέλει να περάσει το μήνυμα οτι τον κυνηγούν τα «συμφέροντα», παραβλέποντας οτι ο μόνος που τον κυνηγά είναι ο νόμος.
Με την μυρωδιά της τσικουδιάς να εχει κατακλείσει τον ορίζοντα (προφανώς ήταν μεθυσμένος) συνέχιζε τα καραγκιοζιλίκια του, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες των επιβατών, αλλά και τις παρακλήσεις του πληρώματος. Κάποια στιγμή ο πολλά βαρύς Σφακιανός, και αφού είχε κουτουλήσει δυο φορές, στα ράφια του αεροσκάφους, εκλιπαρούσε το πλήρωμα ν αλλάξει θέση, προκριμένου να είναι δίπλα μου. Μιλάμε για ένα πολιτικό αντράκι που έχει μάθει να εκτελεί συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων, κρυπτόμενος πίσω από το πληκτρολόγιο. Δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω. Άλλωστε οι 200 συνταξιδιώτες μπορούν να πουν πολλά περισσότερα. Ενα μόνο με έκανε να αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Κρητικος. Το γεγονός οτι δεν βρέθηκε ούτε ένας να με αποδοκιμάσει τη στιγμή που είχα τον ζωηρό «διάλογο» με την πολιτική ντροπή της Κρητης. Και αισθάνθηκα ακόμη καλύτερα όταν βγαινοντας από το αεροπλάνο, δεχόμουν συγχαρητήρια για το γεγονός οτι δεν άφησα τον βόθρο να μολύνει το κλειστό περιβάλλον. Επειδή τα Χανια έχουν διδάξει και Δημοκρατία, και πολιτική, και πολιτισμό, ας γνωρίζουν οι Πολακηδες οτι δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν την γενέτειρα των Βενιζέλων και των Μητσοτακηδων σε Βενεζουέλα. Όσο για το αντράκι απο τα Σφακιά, ειλικρινά το λυπήθηκα…
Υ.Γ.: Να ζητήσω συγνώμη απο τους δεκάδες συνταξιδιώτες μου, που εξαιτίας της τραμπούκικης συμπεριφοράς Πολακη, υπέστησαν ολιγόωρη ταλαιπωρία.

Η απάντηση που έδωσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης:

Μόλις συνάντησα αυτό το σιχαμα της δημοσιογραφιας που ακούει στο όνομα Κουρτακης στο αεροπλάνο για επιστροφή στην αθηνα .Μουρθε εμετός μόνο στην όψη και μετά το «στόλισμα» αλλαξα θέση γιατί η «βρώμα» της πληρωμένης δημοσιογραφίας είναι ΑΦΟΡΗΤΗ!!!

Απαντώντας σε σχόλιο πρόσθεσε ότι:

ΛΟΙΠΟΝ το αεροπλάνο δεν καθυστέρησε ούτε μισό λεπτό .Το σκηνικό δεν κράτησε πάνω από δυο λεπτά ,μέχρι την ώρα που ζήτησα να αλλάξω θέση γιατί με τέτοιο βρωμερό υποκείμενο δεν μπορούσα εννοείται να κάτσω δίπλα .

"google ad"

Οσα γράφει ο Κουρτακης και ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Χανίων είναι ψέμματα και προφανώς η δεσποινίς παραπάνω είναι της ίδιας καταστάσεώς … Δεν πειράζει ξύδι ,ο καλός θέλει καλύτερο κι ο κακός θέλει χειρότερο…. (μια ματιά μόνο να ρίξει κανείς στα δημοσιεύματα εναντίον μου του συγκεκριμένου τρωκτικού της δημοσιογραφιας τις τελευταίες δέκα μέρες και τότε θα καταλάβει γιατί τον είπα ελεεινό ,τρισαθλιο ,παπαγάλο των αφεντικών του και πως όσα λεφτά κι αν ερριξε στα Χανιά σε τοπικά ΜΜΕ για να μη βγω πήγαν τζάμπα γιατί βγήκα με 15.500 σταυρούς —αυτές ήταν οι βρισιές)

Και ξανά απαντώντας σε σχόλιο είπε:

εγω κυρία ***** ΔΕ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ .Μακαρι να βγει το βίντεο .Εγω ανήκω στους πολιτικούς που τα λαμόγια τα λέω λαμόγια και τους ελεεινούς ,ελεεινούς .Ασε κατά μέρος την ψεύτο ευαισθησία περί παιδιών και να μάθεις στα παιδιά σου (αν έχεις ή όταν αποκτήσεις) να μην ανέχονται διεφθαρμένους δίπλα τους .Αυτο είναι το καλύτερο μάθημα που μπορείς να τους δώσεις .

σιγά μην μπω και στο προφίλ του σιχάματος της «δημοσιογραφιας» Είχα την ατυχία να έχουμε διπλανές θεσεις .Αυτος παράθυρο κι εγώ διάδρομο και στη μέση η γυναίκα του . Στην αρχή δεν τον γνώρισα όταν ήρθε και μου ζήτησε να περάσει μέσα,γιατί δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά .Οταν κατάλαβα ποιος είναι δεν έχασε .. Εν τω μεταξύ είναι και για λύπηση άμα τον δεις πως είναι .Πολλα καταπιεσμένα κόμπλεξ κατωτερότητας .Γι αυτό διάλεξε να κάνει αυτό που κάνει με τον τρόπο που το κάνει .Δεν έχει αυταξια,νομίζει πως αποκτά ρίχνοντας λάσπη και Χολη όπου του πουν τα οικονομικά και πολιτικά αφεντικά του .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...