15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ευαίσθητος ο Εμπορικός Σύλλογος στο ζήτημα των αδέσποτων: Δώρισε 20 ταϊστρες και ποτίστρες στον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Με πρωτοβουλία του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων δώρισε 20 ταϊστρες και ποτίστρες στον Δήμο Χανίων σημειώνοντας ότι “Η προστασία και η φροντίδα ειδικά των αδέσποτων ζώων πρέπει να είναι κύριο μέλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πιστεύουμε όμως , ότι είναι δείγμα  ανθρωπιάς για οποιοδήποτε πολίτη που μπορεί να βοηθήσει”. Κάλεσε μάλιστα τον Δήμο να προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων ώστε να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη και ραγδαία αύξηση τους.

Διαβάστε τι αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων:

Στην κοινωνία που ζούμε  θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο ο σεβασμός των ανθρώπων  απέναντι στα ζώα. Η προστασία και η φροντίδα ειδικά των αδέσποτων ζώων πρέπει να είναι κύριο μέλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πιστεύουμε όμως , ότι είναι δείγμα  ανθρωπιάς για οποιοδήποτε πολίτη που μπορεί να βοηθήσει. Τα τελευταία χρόνια  παρατηρείται μια αύξηση των αδέσποτων ζώων μέσα στην πόλη , πιο έντονο όμως  είναι το πρόβλημα  έξω από το εμπορικό κέντρο .Οι εικόνες αυτές  δεν μας τιμούν ιδιαίτερα σαν πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων  θέλοντας να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει,  δώρισε στον Δήμο Χανίων είκοσι ταΐστρες και ποτίστρες. Σκοπός δεν είναι μόνο να  τοποθετηθούν στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα αλλά να αναλάβει ο Δήμος  μέσω των υπηρεσιών του  την φροντίδα των αδέσποτων ζώων(φαγητό και νερό) .Παράλληλα είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων ώστε να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη και ραγδαία αύξηση τους .

Τέλος πρέπει να συγχαρούμε  τους συναδέλφους μας που με δική τους πρωτοβουλία έχουν τοποθετήσει στα μαγαζιά τους ταΐστρες ,ποτίστρες και φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...