19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ευρωπαϊκό συμπόσιο για τα laser στην Ιατρική στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία:

Από την 1η έως την 4ην Ιουνίου 2017 θα λάβει χώρα στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης  το Ευρωπαϊκό Συμπόσιο των Laser στην Ιατρική 2017, το οποίο οργανώνεται στο πλαίσιο του  εορτασμού της 30ης επετείου από την ίδρυση της “European Concerted Action” για την ανάπτυξη Laser Ιατρικών Εφαρμογών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να σημειώσουμε ότι, το πρώτο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο των Laser στην Ιατρική πραγματοποιήθηκε το 1987 στην ΟΑΚ.

Στο Συμπόσιο, το οποίο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν επιλεγμένες προσωπικότητες του βιο-ιατρικού χώρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Αμερική και Ρωσία. Στόχος του Συμποσίου είναι η ανταλλαγή απόψεων περί της σπουδαιότητας των τεχνολογιών φωτός στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου. Επίσης, οι Σύνεδροι θα συζητήσουν και θα προτείνουν λύσεις σε προβλήματα διαγνωστικής και θεραπείας,  που συνδέουν τις ακτίνες laser και το φως με την υγεία του ανθρώπου και θα αξιολογήσουν τα επιτεύγματα των τεχνολογιών φωτός στο χώρο της κλινικής ιατρικής θεραπείας και νοσηλευτικής φροντίδας.

Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένεται να συζητηθούν οι νέες προοπτικές στο σημαντικό αυτό χώρο, ώστε να δημιουργήσουν την πνευματική εκείνη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των γενεών για τη μεταλαμπάδευση του τρόπου σκέψης και της γνώσης των παλαιοτέρων προς τους νεωτέρους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...