15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ευχάριστα νέα από τις εξετάσεις: Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία!

Ημερομηνία:

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του μικρού η θεραπεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Οι ευχές σας έπιασαν τοπο!! Να είστε όλοι καλά!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από μία φωτογραφία του πιτσιρικά στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ