20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Πολάκη για την αναμόρφωση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων

Ημερομηνία:

Ευχαριστήρια επιστολή για την αναμόρφωση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, απευθύνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προς τον Σύλλογο των Εργαζομένων, τους χορηγούς και τη ζωγράφο Βάσω Τζάλου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πολάκη:

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην αναμόρφωση της εικόνας των κτιριακών υποδομών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε γιαυτή την πρωτοβουλία, που απέβη σε ένα ευχάριστο και επιστημονικά βοηθητικό περιβάλλον, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ευτύχη Κοντορινάκη και Εμμανουέλα Περάκη, καθώς και τη ζωγράφο που φιλοτέχνησε τον χώρο Βάσω Τζάλου.

Πέρα από το αυτονόητο όφελος για τους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου, η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει επιπλέον και ένα διαφορετικό μη-στείρο παράδειγμα συμβολής του συνδικαλιστικού χώρου των εργαζομένων, που χωρίς να υποκαθιστά αρμοδιότητες και καθήκοντα της Διοίκησης και του Δημοσίου, συμβάλλει με δημιουργικότητα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...