17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ευχαριστήριο Αντώνη Μπαλωμενάκη: “Θα πετύχουμε και θα αλλάξουμε την Ελλάδα!”

Ημερομηνία:

Ευχαριστήρια μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα και ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης. Ο κ. Μπαλωμενάκης σημειώνει τον ελάχιστο χρόνο που υπήρχε σε αυτή την προεκλογική διαδικασία και την καθαρότητα του αγώνα που δόθηκε ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για την αντικειμενικότητα της κάλυψης της προεκλογικής δραστηριότητας. “Από χθες”, όπως δηλώνει “είμαστε σε νέα εποχή!”. Για να καταλήξει ότι “θα πετύχομε και θ’ αλλάξομε την Ελλάδα!”

Ολόκληρη το μήνυμα έχει ως εξής:

Δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα μέσα σε ελάχιστο χρόνο με οδηγό τις ιδέες και τις αρχές μας.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου, όσες και όσους βοήθησαν και εκείνους που είχαν έναν καλό λόγο για την προσπάθειά μας και για το θετικό αποτέλεσμά της . Ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους του Νομού Χανίων που με τίμησαν με την προτίμησή τους.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τους δημοσιογράφους και τα Μέσα που κάλυψαν το σύνολο της προεκλογικής δραστηριότητας με πληρότητα και τρόπο αντικειμενικό , συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την πολυφωνία.

Από χθες είμαστε σε νέα εποχή!

Με την Κυβέρνηση μας , τους συνεργαζόμενους, το λαό εν τέλει, πρέπει να κάνομε πράξη εκείνα που  υποσχεθήκαμε.

Έχει δουλειά πολλή αλλά και μεγάλο είναι το στοίχημα.

Θα είμαστε εδώ, σε ετοιμότητα αλλά ΚΑΙ χαρούμενοι.

Επειδή θα πετύχομε και θ’ αλλάξομε την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ