16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ευχαριστώ του Βουλγαράκη και στον Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης για την οικονομική στήριξη της τοπικής κοινωνίας

Ημερομηνία:

Άλλον ένα διοικητή στρατιωτικών εγκαταστάσεων ευχαρίστησε ξανά ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης “για την οικονομική στήριξη της τοπικής κοινωνίας”. Αυτή τη φορά, τις ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη δέχτηκε ο νέος διοικητής του Νατοϊκού Πεδίου Βουλής Κρήτης Ταξίαρχος κ. Αναστάσιος Γκούμας.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Ταξίαρχος κ. Αναστάσιος Γκούμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο νέος Διοικητής συζήτησαν τα θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων και στην καλή συνεργασία μεταξύ του Πεδίου Βολής Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίζει να υπάρχει.

Ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που προσφέρει το Πεδίο Βολής Κρήτης στην οικονομική στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση έκλεισε με τις ευχές του κ. Βουλγαράκη στο νέο Διοικητή για καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, στον οποίο προσέφερε και τη δίγλωσση έκδοση των ποιημάτων του Καβάφη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ