28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ευ. Αντώναρος: “Ένας βαριά ηττημένος ηγέτης πρέπει να έχει την ευχέρεια να φύγει με αξιοπρέπεια”

Ημερομηνία:

Ξεκάθαρος όσο ποτέ άλλοτε, ο Ευάγγελος Αντώναρος θέτει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ.  Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, η παρέμβασή του θεωρείται ότι στέλνει το μήνυμα για την ανάληψη δράσης στο εσωτερικό του κόμματος.

«Ένας βαριά ηττημένος ηγέτης πρέπει να έχει την ευχέρεια να φύγει με αξιοπρέπεια. Εκτός αν ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει. Οπότε…», έγραψε στο σχετικό tweet.

Όμως δεν έμεινε εκεί αφού μίλησε για υποταγμένο Σαμαρά και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα:

“Οταν καποιοι εχουν εθισθει να λενε σε ολα ναι, δεν τολμουν να ορθωσουν το αναστημα τους με ενα ΟΧΙ ουτε καν στο ΕΛΚ”

Σημειώνεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος ήταν μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που συμμετείχαν στο δείπνο που διοργάνωσε προ ημερών η πρώην υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου.

Σημειώνεται επίσης ότι στη συνάντηση δεν συμμετείχαν στελέχη από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά ούτε από τη δεξιά πτέρυγα που προέρχεται από τον ΛΑΟΣ (Μάκης Βορίδης, Αδωνις Γεωργιάδης, Θανάσης Πλεύρης) και στηρίζει απόλυτα τη γραμμή της σημερινής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ