15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ζευγάρι στο Ακρωτήρι πιάστηκε με 311 γραμ. χασίς

Ημερομηνία:

Ένα νεαρό ζευγάρι Χανιωτών πιάστηκε στο “δόκανο” των αστυνομικών αρχών στα Χανιά καθώς στο σπίτι τους στο Ακρωτήρι, βρέθηκαν 311 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.Πρόκειται για έναν 23χρονο και μια 19χρονη, οι οποίοι – μετά απο σχετικές πληροφορίες – είχαν τεθεί υπο παρακολούθηση απο τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Χθες το βράδυ οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού στις Κορακιές Ακρωτηρίου, και πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου σε αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Τριακόσια έντεκα (311) γραμμάρια, ακατέργαστη κάνναβη,
• Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• Το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ, προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
• Μία (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...