13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο Ηλίας Χορευτάκης τραγουδάει απόψε για το Χαμόγελο του Παιδιού

Ημερομηνία:

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι παραβρεθούν απόψε στην συναυλία που διοργανώνει ο γνωστός Κρητικός βιολάτορας Ηλίας Χορευτάκης. Ένας καλλιτέχνης με πολυετή παρουσία στο χώρο της Κρητικής μουσικής και με πάρα πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, θα μας παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για θέματα παιδιών που χρειάζονται βοήθεια, θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των cd’s στον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Η είσοδος είναι ελέυθερη, ενώ αντί εισιτηρίου, στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση του δύσκολου έργου του.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων γνωστών επιτυχιών που θα ακουστούν, θα παρουσιαστούν οι νέες δημιουργίες σε μουσική του Ηλία Χορευτάκη και σε στίχους των γνωστών αγαπημένων Κρητικών στιχουργών, Δέσποινας Σπαντιδάκη, Βούλας Χανιωτάκη Μπαστάκη και Γιώργου Σοφιάκη.

Βασικοί συντελεστές της νέας δισκογραφικής δουλειάς είναι ο Στέλιος Ηλιάκης που επιμελήθηκε την εγγραφή και την επεξεργασία του ήχου και έπαιξε λαούτο, μαντολίνο και θιαμπόλι και ο Διαμαντής Κοσιδεκάκης που συνόδεψε όλες τις μελωδίες με την κιθάρα του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...