27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ημερίδα από το Ινστιτούτου Καναταλωτών Κρήτης στο ΕΒΕΧ

Ημερομηνία:

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης σε συνεργασία με την εταιρεία << Anasigrotisis>> σας προσκαλούν την Παρασκευή 1/3/2013 στην Ημερίδα που διοργανώνουν στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4 Χάνια τηλ. 2821052329 ) και ώρα 19:00
Η Ημερίδα στο πρώτο σκέλος ενημέρωσης και συζήτησης, θα αφορά ολοκληρωμένες προτάσεις υποστήριξης των δανειοληπτών από διακεκριμένους επιστημονικούς συνεργάτες του ΙΝΚΑΚΡΗΤΗΣ και τίτλος της θα είναι : τα «Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – οι ευεργετικές συνέπειες και τα νέα δεδομένα , ανάλυση του Ν.3869/2010 (νόμος Κατσέλη) ».
Στο δεύτερο σκέλος της Ημερίδας θα γίνει ανάλυση για τα προγράμματα – ΕΣΠΑ « Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας στην Ελληνική Περιφέρεια».

Ομιλητές : Γιώργος Αθανασάκης Παναγιώτης Μπατσαρισάκης Ιωάννα Βουδούρη ενώ συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Μουντάκης

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρατσισμός στην Ελλάδα: Βιασμός, κλοπές και παρακράτος στα σύνορα

Έντονη και συνεχής φαίνεται να είναι η ρατσιστική βία στην Ελλάδα, σύμφωνα με Ετήσια Έκθεση...

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...