22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ηράκλειο: Δεν πλήρωσε τα 50 ευρώ στη γυναίκα τοξικομανή και ο άντρας της του ζήτησε μετά 500

Ημερομηνία:

Την κατηγορία της ληστείας αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι τοξικομανών που συνελήφθη μετά από καταγγελία Ηρακλειώτη για κλοπή.

Το ζευγάρι των τοξικομανών – που πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι οροθετικοί – βρίσκεται αυτή την ώρα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από μια αγγελία που έβαλε η γυναίκα σε εφημερίδα για αναζήτηση συντροφιάς. Στην αγγελία αυτή απάντησε ο Ηρακλειώτης. Την ώρα της συνεύρεσης ωστόσο στο χώρο εισέβαλε ο σύντροφος της γυναίκας ο οποίος επιτέθηκε στον Ηρακλειώτη και τον χτύπησε καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν του είχε καταβάλει το ποσό των 50 ευρώ που είχαν συμφωνήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία το ζευγάρι με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να βγάλει από ΑΤΜ το ποσό των 500 ευρώ και να τους το δώσει.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...