21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ηράκλειο: Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση για την εκβίαση ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ημερομηνία:

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του Ηρακλείου και ο λογιστής συνεργός του προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση της εκβίασης σε βάρος γνωστού δικηγόρου της πόλης.

Ο λογιστής μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 2000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.

Ο πρώην πολιτευτής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου και δυο φορές εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Και οι δυο αρνήθηκαν την κατηγορία της εκβίασης και υποστήριξαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως πήρε τόση έκταση κάτι απλό. Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι ήθελαν να βοηθήσουν τον δικηγόρο με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ με νόμιμο τρόπο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...