21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ηράκλειο Κρήτης: Εκτέλεσε εν ψυχρώ δύο σκυλιά

Ημερομηνία:

Στην περιοχή της Ρογδιάς στο Ηράκλειο της Κρήτης κάτοικος πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι δύο σκυλιά. Το ένα πέθανε ακαριαία ενώ το δεύτερο, που ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο, μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική του Γιώργου Παρασύρη από φιλόζωους μέλη του συλλόγου Ζωόφιλη Δράση, οι οποίοι έσπευσαν να το σώσουν.

Το ζώο από τα σκάγια δεν είχε πια μάτια, ούτε αναπνευστική οδό, ενώ κομματιάστηκε και η κάτω γνάθος του. Η ευθανασία ήταν μόνη λύση γι’ αυτό το πλάσμα, ώστε να απαλλαγεί από τους φριχτούς πόνους.

Το σωματείο Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου κάνει έκκληση στον μάρτυρα ή τους μάρτυρες, που είδαν τι συνέβη, να καλέσουν στο τηλέφωνο: 6948088628. Tέτοια εγκλήματα δεν επιτρέπεται να μην εξιχνιάζονται και να μένουν ατιμώρητοι άνθρωποι που είναι τόσο επικίνδυνοι για την κοινωνία, ενώ όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει.

Αν έχετε ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχι δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Δυστυχώς τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων στην Κρήτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...