25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ηράκλειο: Με εντολή Τσίπρα σε ξενοδοχείο οι φοιτητές των οποίων τα δωμάτια καταστράφηκαν στην πυρκαγιά

Ημερομηνία:

Μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, που έμειναν άστεγοι μετά την χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά, ήλθε για να ανακοινώσει σήμερα στο Ηράκλειο ο υπουργός Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου έχει την εντολή του πρωθυπουργού να ανακοινώσει ένα πακέτο μέτρο όχι μόνο για τη φιλοξενία αλλά και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των φοιτητών (συνολικά διαμένουν στην εστία 65 αλλά χθες ήταν περίπου 35 στον χώρο) καθώς και τη χρηματοδότηση της αντιμετώπισης της καταστροφής στα κτίρια.

Ο κ. Γαβρόγλου συναντήθηκε με τους φοιτητές, που από χθες, και με απόφαση του πρύτανη, Οδυσσέα Ζώρα, μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, στις Βούτες.

Όπως ανέφερε ο υπουργός οι φοιτητές που διέμεναν στη φοιτητική εστία του Ηρακλείου, θα μεταφερθούν στο ξενοδοχείο Αστερίον με έξοδα του Υπουργείου Παιδείας.

Ο υπουργός Παιδείας θα συναντηθεί επίσης με την πρυτανεία αλλά και εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

candiadoc.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ