16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ηράκλειο: Μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, απαιτούσε να περάσει, έβριζε χυδαία και πήρε κυνήγι επί 20λεπτο άλλο οδηγό

Ημερομηνία:

Το πρόβλημα με τους κακούς οδηγούς στην Κρήτη δεν είναι ότι είναι απλά κακοί οδηγοί και δε σέβονται τον Κ.Ο.Κ., αλλά ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θεωρούν δικαίωμά τους την παρανομία, είναι επιθετικοί, γιατί έχουν συνηθίσει μέσω του τραμπουκισμού να επιβάλλουν αυτό που θέλουν.

Κάποιοι παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια ή πεζόδρομους, άλλοι σε διαβάσεις αναπήρων, και σε αυτή την περίπτωση στο Ηράκλειο, οδηγεί ανάποδα σε μονόδρομο, απαιτεί από σειρά αμαξιών να κάνουν πίσω για να περάσει, βρίζει και τρομοκρατεί.

Διαβάστε την καταγγελία μέλους της ομάδας Ηράκλειο Κουασιμόδια Πόλη, για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο:

«Χθες Δευτέρα 17/12/18 και 7.30 το πρωί ανεβαινω τη Μνησικλη κ μπαίνω στο κομμάτι της Πετρακογιώργη που είναι μονόδρομος. Στο προπορευόμενο ΙΧ οδηγούσε μια κυρία και ακολουθούσε την ίδια διαδρομή μέχρι εκείνο το σημείο .

Ένας “κύριος” με άλλο ΙΧ όπου στο πίσω κάθισμα είχε ένα μικρό κορίτσι (μάλλον την κόρη του πηγαινε στο σχολείο) μπαίνει αντίθετα παραβιαζοντας αυτό το μικρό κομμάτι της Πετρακογιώργη. Η κυρία σταμάτησε μπροστα του με το αυτοκίνητο της κλείνοντας το δρόμο του και απο όσο μπορεσα να ακούσω του επισήμανε ότι είναι μονόδρομος κ θα πρέπει να κάνει πίσω κ να πάει κανονικά, και ότι καλό είναι να μάθουμε να σεβόμαστε. Της είπε λοιπόν ότι ξέρει ότι είναι μονόδρομος κ να φύγει απο μπροστά του να περάσει.

Η κυρία εσβησε τη μηχανή του οχηματος της λέγοντας του ότι θα σεβαστεί κ θα γυρίσει πίσω. Πισω της αλλα αυτοκίνητα είχαμε δημιουργήσει ουρά ,που όμως εξηγώντας μας το λόγο που σταμάτησε κ δεν προχωρούσε ,ολοι συμφώνησαμε κ περίμεναμε πότε εκεινος θα συμμορφωθεί να κάνει στροφή κ να βγει από το μονοδρομο. Όμως βλέποντας ότι οι υπόλοιποι συμφώνησαμε ,άρχισε να την βρίζει μπροστά στο παιδί του .Η κυρία δεν αντέδρασε και περίμενε πότε θα δεήσει να γυρίσει πίσω κ να πάει νόμιμα.

Κάποια στιγμή μετά από αρκετα λεπτά βάζει μπροστά κ συνεχίζοντας να βρίζει στρίβει και σταματά σωστά αυτή τη φορά λέγοντας της: ” ορίστε μωρη παλιοπου….να φυγε κ θα σε φτιάξω εγώ.

Και όλα αυτά με την μικρή στο πίσω κάθισμα να παραδειγματίζεται .

Η κυρία ξεκινάει και φεύγει όπου απελευθερώνει τη φάλαγγα πίσω της . Ξεκινώντας αντιληφθηκα ότι ο τύπος μπήκε σφήνα πίσω της και καθώς προχωρούσαμε συνειδητοποίησα ότι της είχε κολλήσει πίσω για μεγάλη απόσταση. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω κι εγώ στο ενδεχόμενο που θα έκανε κάτι περισσότερο .

Εκείνη μάλλον τον κατάλαβε και άρχισε να κάνει κύκλους και βόλτες στην περιοχή και εγώ διακριτικά πιο πίσω από 2 3 αυτοκίνητα να τους ακολουθώ .

Η “καταδίωξη” συνεχίστηκε κάπου στο 20λεπτο και άρχισε να γίνεται τρομακτικό μέχρι οταν εκείνη πέρασε ένα φανάρι και τον έπιασε το κόκκινο κ έτσι πιστευω την έχασε. Γιατί γκάζωσε και έφυγε σε άλλη κατεύθυνση .

Να αναφέρω ότι όσοι πέρασαν από την Πετρακογιώργη πεζοί ή με μηχανή ,όλοι τον έβριζαν κ μάλιστα η κυρία ζήτησε σε κάποιον να καλέσει την αστυνομία.

Αυτά που βγήκαν από το στόμα του δείχνουν άνθρωπο διαταραγμένο τουλάχιστο και η καταδίωξη που ακολούθησε το επιβεβαιώνει .

Τι είχε στο νου του μετά από όλα αυτά και μ’ενα μικρό παιδί στο αμάξι του δεν ξέρω.

"google ad"

Γράφω όλο αυτό το περιστατικό για να αναφέρω ότι πήρα τον αριθμό του και τη μάρκα του αυτοκινήτου και σε οποίο ενδεχόμενο η κυρία αυτή χρειαστεί το οτιδήποτε έχω στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω και ως μάρτυρας.

Δεν την γνωρίζω αλλά μπράβο για το θάρρος της και την επιμονή της .

Αν γνωρίζει καποιος την κυρία ή περισσοτερες πληροφοριες για το περιστατικό παρακαλώ με ανωνυμία και ο διαχειριστής θα μας φέρει σε επαφή .

Ελπίζω να μην χρειαστεί τίποτε από όλα αυτά .

Ευχαριστώ.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι προθεσμίες

Ανοιχτή είναι πλέον η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους 2024» και οι δικαιούχοι...

Κατάφαγαν τα πεύκα στο δρόμο προς Αφράτα οι κάμπιες | Φωτός

Τελείως η σχεδόν ξεραμένα τα δύο τρίτα των πεύκων...